Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen. 

Onze VASTE KLANTEN kunnen nog wel zoals gebruikelijk bij ons terecht voor het maken van SPLITSINGSTEKENINGEN  

Nieuws

6 september 2022

Ontvangen:

Omgevingsvergunning voor het bouwkundig splitsen van de woning

Vandaag ontving onze opdrachtgever van de gemeente Amsterdam, de omgevingsvergunning voor het bouwkundig splitsen van zijn woning aan de Van Splilbergenstraat te Amsterdam.

 

Naast het vervaardigen van splitsingstekeningen t.b.v. de juridische splitsing, verzorgt Roorda Architectuurstudio ook regelmatig de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwkundig splitsen van een appartement of pand of voor het bouwkundig samenvoegen van twee of meer woningen.

 

Onze specialisatie in de processen die verband houden met het bouwkundig en juridisch splitsen van  woningen en panden, maakt dat wij ook uw aanvraag omgevingsvergunning hiervoor GOED, SNEL en VOORDELIG kunnen verzorgen.

 

Ga voor meer informatie naar onze productpagina: splitsing.

Of neem direct contact op voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor uw project. 

23 augustus 2022

Roorda Architectuurstudio meer dan ooit de specialist voor uw splitsingstekening

Door diverse oorzaken zijn consumenten de laatste jaren steeds meer vertrouwd geraakt met online dienstverlening. Dat had en heeft ook de nodige gevolgen voor Roorda Architectuurstudio. Momenteel bestaat zo´n 95% van onze opdrachtenportefeuille uit online opdrachten. Zo’n 40% daarvan wordt momenteel vertegenwoordigd door opdrachten voor splitsingstekeningen. We maken ieder jaar meer dan 150 splitsingstekeningen.

 

Waarom is Roorda Architectuurstudio marktleider in Nederland op het gebied van spllitsingstekeningen?

 

1) U profiteert van onze kennis en ervaring

Met onze, gedurende een periode van meer dan 20 jaar, opgebouwde specialistische kennis en ervaring wordt u ontzorgt. Wij vragen u aanvankelijk alleen de essentiële praktische informatie. Vervolgens voorzien wij u van snel van een splitsingstekening die gelijktijdig voldoet aan uw behoeften en de eisen van het kadaster.

 

2) U profiteert van onze volwassen online-dienstverlening-infrastructuur

Reeds jaren vóór het begin van de Corona pandemie zette Roorda Architectuurstudio al  in op online dienstverlening. Roorda Architectuurstudio is daarom inmiddels ook een echte referentie voor opdrachtgevers die de voordelen van online dienstverlening erkennen:

 

-sneller: er kan dezelfde dag nog met uw splitsingstekening worden gestart!

-voordeliger: online dienstverlening reduceert overheadkosten: de klant profiteert daar als eerst van!

-beter: specialisatie maakt meester; doordat wij meer dan 150 splitsingstekeningen per jaar maken, kennen wij de eisen van het kadaster als geen ander en vermijden wij zowel voor als voor ons de vele mogelijke valkuilen.

 

Ga naar onze online productpagina: splitsingstekeningen voor meer info.

splitsingstekening architect

9 maart 2020

Nieuwe regels voor aanbieden van splitsingstekeningen bij kadaster

Dit jaar heeft het kadaster de procedure voor het inschrijven van nieuwe splitsingstekeningen aangescherpt. Voldoet de door u ingediende splitsingstekening niet aan de regels, dan wordt de tekening nu niet alleen afgekeurd, maar wordt ook het tarief dat het kadaster hanteert voor het aanbieden van de tekeningen, opnieuw in rekening gebracht.

 

Wat betekent dat voor u?

Dit betekent dat het nu belangrijker is dan ooit, dat uw splitsingstekening door een professionele partij met voldoende specialistische kennis wordt vervaardigt om zodoende onnodige extra kosten te voorkomen.

 

Wat betekent dit voor Roorda Architectuurstudio?

De laatste jaren hebben steeds meer particulieren, bedrijven en notariskantoren hun weg naar Roorda Architectuurstudio gevonden. Sinds de aanpassing van de regels, merken wij dat het aantal klanten dat vertrouwd op ons bureau verder is toegenomen. 

 

In een veranderende markt is dus van groot belang om met de juiste partij te werken om uw competitieve positie binnen die markt te kunnen handhaven. Roorda Architectuurstudio kan daarbij ook voor u een belangrijke schakel zijn.

 

Ga naar onze online productpagina: splitsingstekeningen voor meer info.

5 februari 2018

Online product: Omgevingsvergunning Dakkapel

Roorda architectuurstudio breidt het aantal ONLINE producten uit.

ONLINE producten kenmerken zich door:

- een sneller proces door vlotte online communicatie

-  een buitengewoon scherp tarief door reductie van overheadkosten t.o.v. een traditionele dienstverlening.

Ook de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel is een van onze ONLINE producten. Roorda architectuurstudio kan uw aanvraag al verzorgen voor slechts € 375,00 (excl. btw.)

1 november 2017

Kortingsactie voor splitsingstekeningen maand november weer van start

Gedurende de maand november 2017 geldt er bij Roorda Architectuurstudio weer de kortingsactie voor  splitsingstekeningen.  Het gaat om een korting van 10% bovenop het standaard tarief.

Zo geldt er dan bijvoorbeeld voor een tekening met 3 appartementsrechten een tarief van slechts € 202,50 (excl. btw). Stuur ons een berichtje via ons contactformulier en u ontvangt snel een prijsopgave voor uw tekening.

1 september 2017

De splitsingstekeningen van Roorda Architectuurstudio 

Het maken van splitsingstekeningen is een specialisme. Roorda Architectuurstudio heeft de laatste jaren reeds tientallen splitsingstekeningen vervaardigd en een goede naam opgebouwd, zowel bij de particuliere opdrachtgever als bij diverse notariskantoren.

Roorda Architectuurstudio maakt uw splitsingstekening goed, snel & goedkoop. Voor een tekening met 3 appartementsrechten geldt bijvoorbeeld een tarief van slechts € 225,- (excl. btw). Stuur ons een berichtje via ons contactformulier en u ontvangt snel een prijsopgave voor uw tekening.

1 oktober 2015

Roorda Architectuurstudio biedt diensten online aan

Vanaf 1 oktober 2015 is Roorda Architectuurstudio niet meer in Arnhem gevestigd. Veel Producten en diensten worden vanaf dan alleen nog voornamelijk online aangeboden. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden voor uw project.

23 maart 2015

Omgevingsvergunning verleend voor dakkapel in Arnhem

Ook voor kleine projecten zit u goed bij Roorda Architectuurstudio. Bekijk bijvoorbeeld eens de speciaal op dakkapellen afgestemde pakketten.  Vandaag verleende de gemeente Arnhem aan onze opdrachtgever de omgevingsvergunning voor een door Roorda Architectuurstudio ontworpen dakkapel in de Van Goghstraat in Arnhem.

1 februari 2015

Verbouwing en uitbreiding van woning te Groesbeek (GLD) opgeleverd

Binnen een bouwperiode van in totaal tien weken is de verbouwing en uitbreiding van de woning te Groesbeek afgerond. Op de hier getoonde foto is te zien hoe als een van de laatste handelingen de Lariks houten (vouw)schuifluiken geplaatst worden. Binnenkort zal er een uitgebreide fotoreportage van het resultaat van het project op deze website worden geplaatst.

26 november 2014

Verbouwing en uitbreiding van woning te Groesbeek (GLD) in volle gang

Op 10 november is de uitvoering van de verbouwing en uitbreiding van een vrijstaande woning te Groesbeek gestart. Na twee weken begint ook de nieuwbouw voor de toekomstige eetkamer zich al af te tekenen. Met de transparant vormgegeven nieuwe uitbreiding zullen tuin en woning in elkaar overvloeien.

10 november 2014

Presentatie Voorontwerp voor verbouwing en uitbreiding van restaurant

Voor een restaurant aan de Arnhemse Rijnkade  presenteerde Roorda Architectuurstudio vandaag het Voorontwerp. Het huidige interieur zal een volledige metamorfose ondergaan waarbij kenmerkende bestaande details  in volle glorie zullen worden gerestaureerd. Voor de achterzijde staat een grote uitbreiding gepland welke zal genieten van zenitaal licht. Met de werkzaamheden zal het huidige aantal zitplaatsen nagenoeg worden verdubbeld.

28 augustus 2014

Btw-verlaging architectendiensten verlengd tot juli 2015

Het verlaagde btw-tarief op renovatie en onderhoud wordt opnieuw verlengd. Het verlaagde tarief van 6 procent, in plaats van 21 procent, blijft nu in ieder geval tot juli 2015 van kracht. Architecten mogen het verlaagde tarief toepassen 'op het ontwerpen en vervaardigen van bouwtekeningen mits zij tevens de renovatie van de woning begeleiden'. De korting geldt voor de verbouwing, renovatie of restauratie van woningen ouder dan twee jaar en de werkzaamheden dienen te zijn afgerond op 1 juli 2015.

7 juni 2014

Presentatie Definitief Ontwerp voor verbouwing en uitbouw te Arnhem

verbouwing en uitbouw te Arnhem

Vandaag presenteerde Roorda Architectuurstudio het Definitief Ontwerp voor de verbouwing en uitbreiding van een woning te Arnhem. De transparante uitbouw zorgt voor licht en lucht aan de tuinzijde. De minimalistische en statige uitstralig van de uitbouw creëert een subtiel en evenwichtig contrast met de bestaande architectuur uit de jaren '30.

23 mei 2014

Definitief Ontwerp voor uitbreiding te Groesbeek (GLD) gereed

Verbouwing en uitbreiding te Groesbeek

Het Definitief Ontwerp voor de verbouwing en uitbreiding te Groesbeek is gereed. Een skeletconstructie maakt grote glasoppervlakten mogelijk en betrekt de tuin bij de woning. Kijk voor de laatste beelden ook eens op de facebookpagina van Roorda Architectuurstudio BNA.

27 maart 2014

Presentatie Schetsontwerp voor verbouwing en uitbreiding te Groesbeek (GLD)

Schetsontwerp verbouwing en uitbreiding Groesbeek

Roorda Architectuurstudio BNA presenteerde vandaag een schetsontwerp voor de verbouwing en uitbreiding van een vrijstaande woning te Groesbeek. Aan de hand van verschillende configuraties van de programmaonderdelen, is in eerste instantie onderzocht hoe het nieuwe programma in de beste relatie komt te staan tot de bestaande woning en tot de tuin en de omgeving.

18 december 2013

Presentatie Voorontwerp voor Uitbouw te Duiven (GLD)

uitbouw duiven

Vandaag presenteerde Roorda Architectuurstudio BNA aan de opdrachtgever het ontwerp voor een uitbouw te Duiven. Door middel van de uitbouw ontstaat er een geheel nieuwe plattegrond op de begane grond die ruimte biedt aan een grotere woonkamer en een  nieuwe keuken met eetgedeelte. Met behulp van flexibele schuifluiken wordt de privacy gewaarborgd terwijl uitzicht en lichtinval behouden blijven.

13 december 2013

Presentatie Definitief Ontwerp voor Villa te Curaçao

villa op curaçao

Het ontwerp voor de villa op Curaçao s inmiddels uitgewerkt tot het niveau van een Definitief Ontwerp en gepresenteerd aan de opdrachtgevers. Er kan nu worden gestart zal met de voorbereidingen voor de vergunningsaanvraag. De villa zal worden gebouwd op een licht hellend terrein met een prachtig uitzicht over de Caribische Zee.

14 oktober 2013

Btw-verlaging architectendiensten van kracht tot eind 2014

Het verlaagde btw-tarief op renovatie en onderhoud wordt verlengd. Het verlaagde tarief van 6 procent, in plaats van 21 procent, blijft tot eind 2014 van kracht. De architect dient ook tijdens de bouw bij het project betrokken te blijven. De korting geldt voor de verbouwing, renovatie of restauratie van woningen ouder dan twee jaar en de werkzaamheden dienen te zijn afgerond op 1 januari 2015.

29 juli 2013

Omgevingsvergunning verleend, Deelen

Roorda Architectuurstudio BNA verzorgde de aanvraag omgevingsvergunning voor het vervangen van een rieten dak door een pannendak met een zestal grote dakkapellen voor een boerderijwoning te Deelen. De gemeente Ede verleende vandaag de omgevingsvergunning. Deze ingreep betekent een aanzienlijke verduurzaming van de woning. Niet alleen zal het dak weer in technisch goede staat verkeren, ook de isolatiewaarde van het dak zal aanzienlijk toenemen. De dakkapellen brengen licht en lucht naar de verdieping.

16 mei 2013

Omgevingsvergunning balkonoverkapping, Arnhem

balkonoverkapping Arnhem

Het ontwerp voor deze balkonoverkapping in Arnhem werd vervaardigd door Roorda Architectuurstudio BNA. Vandaag verleende de gemeente Arnhem de omgevingsvergunning. De balkonoverkapping kenmerkt zich door een transparante materialisatie, waarbij de bestaande architectuur maximaal wordt gerespecteerd.

16 april 2013

Omgevingsvergunning dakterras, Arnhem

De gemeente Arnhem heeft vergunning verleend voor de realisatie van een dakterras in het centrum van Arnhem. Roorda Architectuurstudio BNA verzorgde het ontwerp en de aanvraag omgevingsvergunning.

1 maart 2013

Verlaagd BTW tarief naar 6% op architectendiensten

De tijdelijke BTW verlaging van 21 naar 6% uit het Woonakkoord kan ook voor architectenwerkzaamheden worden toegepast. Wel dient de architect ook tijdens de bouw bij het project betrokken blijven. De korting geldt voor de verbouwing, renovatie of restauratie van woningen ouder dan twee jaar en de werkzaamheden dienen te zijn afgerond op 1 maart 2014.

22 februari 2013

Schetsontwerp, Villa Curaçao

Villa Curaçao

Vandaag werd het schetsontwerp gepresenteerd voor een villa op het Caribische eiland Curaçao. De toepassing van een domino-frame biedt de mogelijkheid van een vrije indeling van zowel de plattegrond als de gevel. Grote glasvlakken bieden panoramisch uitzicht over zee en binnen- en buitenruimten vloeien in elkaar over.

9 april 2012

Roorda Architecurstudio ook op FACEBOOK

facebook

Nieuws en  wetenswaardigheden over Roorda Architectuurstudio BNA zijn vanaf nu ook te volgen via FACEBOOK. Klik op bovenstaande facebookafbeelding  om de pagina van Roorda Architectuurstudio BNA op FACEBOOK te bekijken.

4 april 2012

Omgevingsvergunning verleend, Warnsveld

Roorda Architectuurstudio BNA verzorgde in opdracht van Boesveld Timmer- en Aannemersbedrijf het ontwerp en de aanvraag omgevingsvergunning voor de uitbreiding van een hoekwoning aan het Cornegoor te Warnsveld. Met de nieuwe uitbreiding zal de woning weer naadloos aansluiten bij de gezinssituatie en de behoefte aan ruimte van de bewoners. Vandaag heeft de gemeente Zutphen de vergunning verleend.

8 maart 2012

Schetsontwerp Utrechtseweg, Arnhem

Utrechtseweg

Vandaag presenteerde Roorda Architectuurstudio BNA de plannen voor de verbouwing en uitbreiding van een woning aan de Utrechtseweg te Arnhem. Na het uitvoeren van een historische analyse van de woning en de bijbehorende belendende bebouwing werd besloten om de oorspronkelijke kap van de woning terug te brengen. Een volledig transparant uitgevoerde uitbreiding van trappenhuis biedt toegang tot de kap.

7 dagen per week

tussen 8:00 en 21:00 snel antwoord met ons:

maandag t/m vrijdag

telefonisch bereikbaar 

van 8:00-17:00

Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen. 

Onze VASTE KLANTEN kunnen nog wel zoals gebruikelijk bij ons terecht voor het maken van SPLITSINGSTEKENINGEN  

Architectenregister

Geregistreerd architect

Beste kwaliteit

Snelle levering

Kosteloos aangepast

Klantenservice tot 19:00


Open aanbevelingen over Roorda Architectuurstudio
werktekening
ontwerptekening

In the spotlight...