Studio

Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen. 

Onze VASTE KLANTEN kunnen nog wel zoals gebruikelijk bij ons terecht voor het maken van SPLITSINGSTEKENINGEN  

Over de studio

Roorda Architectuurstudio is een onafhankelijk architectenbureau gevestigd. Het bureau is klein, flexibel en slagvaardig. Door het ontbreken van onnodig hoge overheadkosten levert het bureau hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Roorda Architectuurstudio beschikt over een sterk netwerk van adviseurs en werkt regelmatig samen met andere bureaus.

Over de architect

Jeroen Roorda werd in 1973 geboren in Arnhem en heeft zijn opleiding tot architect genoten aan de Faculteit der Bouwkunde van de TU Delft (1998). Daarnaast behaalde hij een postdoctorale Mastertitel aan de Barcelona School of Architecture (ETSAB) – UPC op het gebied van architectuurtheorie en –geschiedenis (1999). Voor de oprichting van Roorda Architectuurstudio in 2009, deed Jeroen gedurende 10 jaar ruime ervaring op als part-time zelfstandige architect en bij diverse architectenbureaus in binnen- en buitenland waaronder Royal Haskoning (Nijmegen/Amsterdam), Archivolt Architecten (Amsterdam) en Varis Arquitectes (Barcelona).

Werkterrein

Sinds de oprichting van het bureau heeft Roorda Architectuurstudio aan particuliere bouwprojecten, woningbouw en utiliteitsbouw gewerkt in alle fasen van het bouwproces. Zowel om creatieve als bedrijfsstrategische redenen streeft Roorda Architectuurstudio  naar diversiteit in zijn opdrachtenportefeuille.

Opdrachtgever

Onder de opdrachtgevers van Roorda Architectuurstudio vinden we particulieren, aannemers, bedrijven, projectontwikkelaars en zorginstellingen. Ook op het gebied van opdrachtgevers streeft Roorda Architectuurstudio naar diversiteit.

De opdrachtgever en Roorda Architectuurstudio

Bij Roorda Architectuurstudio staat de opdrachtgever centraal. Wanneer het bijvoorbeeld om het ontwerp van uw woning gaat, vormen uw woonwensen en -eisen het uitgangspunt samen met bijvoorbeeld uw persoonlijke interesses, fascinaties en levensstijl. Ook wordt er vroegtijdig een reële inschatting van uw ambitieniveau gemaakt. Indien u een eenvoudig en sober ontwerp wenst krijgt u een ongecompliceerd en bescheiden ontwerp en dus geen ingewikkeld kunstwerk. Bent u op zoek naar meer, dan wordt juist dat als uitgangspunt genomen.

Communicatie

Goede en duidelijke communicatie is essentieel voor de bedrijfsvoering van Roorda Architectuurstudio. Dat begint natuurlijk al met deze website. Naast informatie over de projecten vindt u veel op u als opdrachtgever afgestemde informatie. Zo vindt u hier bijvoorbeeld een handig stappenplan en wordt er ook ingegaan op verschillende vragen waar opdrachtgevers mee kunnen zitten bij aanvang van een project. Helder zijn ook de producten en architectuurpakketten voor particulieren welke volgens unieke formule tegen een vaste prijs worden aangeboden. Maar het streven naar heldere communicatie, komt ook tot uitdrukking in goede bereikbaarheid en snelle aanspreekbaarheid voor de opdrachtgever of een goede onderbouwing van de ontwerpen. Niet alleen op functioneel en esthetisch gebied, maar zeker ook budgettair.

Expertise

Nieuwbouw; Verbouw; Contextueel ontwerp; Inpassing in complexe stedelijke situaties; Duurzame renovatie en herbestemming; Moderne architectuurgeschiedenis en monumenten. 3D-visualisatie.

7 dagen per week

tussen 8:00 en 21:00 snel antwoord met ons:

maandag t/m vrijdag

telefonisch bereikbaar 

van 8:00-17:00

Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen. 

Onze VASTE KLANTEN kunnen nog wel zoals gebruikelijk bij ons terecht voor het maken van SPLITSINGSTEKENINGEN  

Architectenregister

Geregistreerd architect

Beste kwaliteit

Snelle levering

Kosteloos aangepast

Klantenservice tot 19:00


Open aanbevelingen over Roorda Architectuurstudio
werktekening
ontwerptekening

In the spotlight...