Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen, dus ook geen opdrachten voor schetsontwerpen.

Voor  SPLITSINGSTEKENINGEN  kunt u al wél contact opnemen en/of uw bestelling plaatsen.

 

schetsontwerp architect

Uw woning uitbreiden met een dakopbouw?

Het realiseren van een dakopbouw is een efficiënte manier om uw woning te vergroten. In tegenstelling tot bij het bouwen van een uitbouw hoeven er de realisatie van een dakopbouw geen vierkante meters van de tuin te worden ingeleverd. Bovendien is het vaak mogelijk om naast de dakopbouw ook een dakterras te creëren met goed uitzicht en bezonning. De extra ruimte die met de dakopbouw gewonnen is dikwijls ook een aanleiding voor de aanpassing van de gehele indeling van uw woning.

 

Dakopbouwen zijn er in vele varianten. Denk bijvoorbeeld aan een met de gevel mee doorgemetselde dakopbouw of juist aan een dakopbouw die terugligt ten opzichte van de gevel en welke een afwijkend materialisering heeft. Roorda Architectuurstudio luistert en denkt met u mee over wat voor uw specifieke situatie de beste oplossing is. Heeft u ook plannen voor een dakopbouw of wilt u eens onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw woning zijn, maak dan een afspraak voor een  kennismakingsgesprek of bestel alvast de quickscan.

Wat kosten de werkzaamheden van de architect?

Speciaal voor de particuliere opdrachtgever met een verbouwproject heeft Roorda Architectuurstudio BNA een unieke formule waarbij u zelf de prijs voor de werkzaamheden van een architect.  U bepaalt zelf of u een eenvoudige, bijzondere of unieke dakopbouw wenst. Ook kunt u de omvang van de opdracht aan de architect kiezen (klik hier voor een gedetaileerd overzicht van de pakketten & ambitieniveaus). Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het ambitieniveau en het pakket, vindt u in onderstaand overzicht de prijs van de werkzaamheden van Roorda Architectuurstudio BNA voor uw project.

 

Het nu volgende overzicht geldt voor een dakopbouw met een oppervlakte tot maximaal 24 m2. Voor prijsinformatie over een dakopbouw met grotere oppervlakte kunt u contact opnemen.

DAKOPBOUW tot 24 m²

                         alle prijzen excl. BTW en excl. constructieberekening

Klik hier voor een gedetaileerd overzicht van de pakketten & ambitieniveaus

7 dagen per week

tussen 8:00 en 21:00 snel antwoord met ons:

maandag t/m vrijdag

telefonisch bereikbaar 

van 8:00-17:00

Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen. 

Onze VASTE KLANTEN kunnen nog wel zoals gebruikelijk bij ons terecht voor het maken van SPLITSINGSTEKENINGEN  

Architectenregister

Geregistreerd architect

Beste kwaliteit

Snelle levering

Kosteloos aangepast

Klantenservice tot 19:00


Open aanbevelingen over Roorda Architectuurstudio
werktekening
ontwerptekening

In the spotlight...