Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen, dus ook geen opdrachten voor schetsontwerpen.

Voor  SPLITSINGSTEKENINGEN  kunt u al wél contact opnemen en/of uw bestelling plaatsen.

 

schetsontwerp architect

Interieurverbouwing

Het creëren van een nieuw interieur voor uw bestaande woning is altijd een bijzonder aangename ervaring. Een gedateerde en uitgeleefde woning wordt getransformeerd tot een woning met een fris en nieuw interieur waar de ervaring van licht en ruimte omnipresent is. Bovendien hoeft u niet te verhuizen en kunt in uw eigen vertrouwde en gewaardeerde omgeving blijven wonen. Maar er is meer. Een interieurverbouwing is de ultieme kans om uw interieur geheel af te stemmen op uw eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan uw persoonlijke ruimtebehoefte per activiteit, de gewenste ruimtelijke ervaring en uw eigen voorkeur voor materiaal- en kleurgebruik, verlichting etc.

 

Ook is een interieurverbouwing vaak een goede kans om zeer voordelig diverse energiebesparende en comfortverhogende maatregelen in het ontwerp te integreren. Roorda Architectuurstudio BNA luistert en denkt met u mee over wat voor uw woning de beste mogelijkheden zijn. Ook na de ontwerpfase en de eventuele aanvraag omgevingsvergunning kan Roorda Architectuurstudio BNA u van dienst zijn bij het vervaardigen van een technisch ontwerp (bestek), de selectie van een aannemer en de directievoering tijdens de uitvoering.

nieuwe natte cellen na interieurverbouwing
nieuwe natte cellen na interieurverbouwing

Wat kosten de werkzaamheden van de architect?

Speciaal voor de particuliere opdrachtgever met een verbouwproject heeft Roorda Architectuurstudio BNA een unieke formule waarbij u zelf de prijs voor de werkzaamheden van een architect.  U bepaalt zelf of u een eenvoudig, bijzonder of uniek interieur wenst. Ook kunt u de omvang van de opdracht aan de architect kiezen (klik hier voor een gedetaileerd overzicht van de pakketten & ambitieniveaus). Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het ambitieniveau en het pakket, vindt u in onderstaand overzicht de prijs van de werkzaamheden van Roorda Architectuurstudio BNA voor uw project.

 

Het nu volgende overzicht geldt voor een interieur  met een oppervlakte tot maximaal 60 m2. Voor prijsinformatie over een interieur met grotere oppervlakte kunt u contact opnemen.

INTERIEUR tot 60 m²

                         alle prijzen excl. BTW en excl. constructieberekening

Architectuurpakket bestellen? Klik hier.

Klik hier voor een gedetaileerd overzicht van de pakketten & ambitieniveaus

7 dagen per week

tussen 8:00 en 21:00 snel antwoord met ons:

maandag t/m vrijdag

telefonisch bereikbaar 

van 8:00-17:00

Mededeling aan onze klanten:

 

Helaas kunnen wij momenteel i.v.m. drukte/ onderbezetting geen nieuwe projecten en/of opdrachten aannemen. 

Onze VASTE KLANTEN kunnen nog wel zoals gebruikelijk bij ons terecht voor het maken van SPLITSINGSTEKENINGEN  

Architectenregister

Geregistreerd architect

Beste kwaliteit

Snelle levering

Kosteloos aangepast

Klantenservice tot 19:00


Open aanbevelingen over Roorda Architectuurstudio
werktekening
ontwerptekening

In the spotlight...